Ep 37: În culisele Mind Architect - cine, cum, de ce a creat acest concept.
Mind Architect și munca din spatele succesului.
Coperta acestui episod a explicat clar, cred, cât de special este! :)
MindArchitect (www.mindarchitect.ro) - cel mai ascultat podcast din România și, din perspectiva mea, cel mai isteț construit și dezvoltat concept educațional din țara noastră, nu prea mai are nevoie de descriere.
Despre Paul Olteanu… ce să mai zic?
Este unul dintre cei mai cunoscuți, recunoscuți și apreciați traineri, omul care a reușit să pună concepte din neuroștiință în discuțiile de zi cu zi ale prietenilor, în familii și chiar în școlile românești.
Recunosc, până acum 3 ani și un pic îl vedeam pe Paul ca pe un concurent, pentru că activam și eu în micronișa de inteligență-emoțională . :) Și deși știam că face o treabă bună… nu-mi venea să recunosc așa, public, audio, pentru mii de oameni.
Azi… Mă-nclin cu respect și încantare, nu doar pentru cum ne educă, pe noi toți. Ci pentru că îmi pare că e un proiect în care umanul, starea de a servi pe alții și atenția la dezvoltare continuă sunt la ele acasă.
Din 2019, de când MindArchitect a luat cu asalt o țară întreagă am urmărit evoluția conceptului, nu doar a podcastului, și bucuria lui Paul, pe care se pare că o pune în tot ce creeaza m-a făcut să admir, sincer, ce reușesc să facă prin Mind Arhitect.
Asa că, firesc, am vrut să-i fac gândirea vizibilă!
Adică să vorbesc cu el despre culisele MindArhitect, despre ce nu se vede, despre cine, ce, cum face, despre ce a mers lin, despre ce a fost provocator și despre ce ne pregateste în viitor.
Practic, Călărețul și Elefantul din mintea lui Paul au exprimat aici detalii despre ce e în spatele a ceea ce vedem noi în podcast, pe site și în programele lor.
Am făcut vizibilă gândirea lui MindArhitect și mi-a plăcut teribil să fac asta! :)
"M-am îndrăgostit de podcasting în 2016. Acesta nu este primul podcast pe care îl produc. Dar e primul care-mi poartă numele."